Hoofdmenu
Onze Producten

AFRIKA

Momenteel is deze website nog in aanbouw

Blog

Via ons blog houden we je graag op de hoogte van de laatste reistrends, de leukste dingen om te doen, de mooiste hikes, de mooiste stranden, de leukste deals, onze eigen avonturen en nog veel meer!

6x must-sees in Tanzania

Jessy van JessyTravel neem je mee met haar bijzondere reizen in binnen- en buitenland. Tijdens mijn studie Toerisme ben ik gegrepen door het reisvirus. Per maart 2019 heb ik Nederland achter mij gelaten om de wereld te ontdekken.

Ons bezoek aan Kaapverdië

Als je niet alleen op het strand wil liggen dan is het eiland Santiago erg leuk om te bezoeken. Je zal 1 van de weinige toeristen zijn. Ze zijn er wel, alleen zie je ze niet op elke hoek van de straat zoals in Sal. Op het eiland Sal kan je lekker in een zwembad dobberen en met uitzicht op een helder blauwe zee op het strand liggen.

Route door Zuid-Afrika | 4 weken

Wij reisde onlangs 4,5 week door Zuid-Afrika. Een onvergetelijk avontuur in een van de mooiste landen die wij ooit hebben bezocht. En dat zijn er ondertussen aardig wat. Het land biedt alles wat je zoekt. Prachtige natuur, heerlijk eten, mooie stranden en vriendelijke mensen. Veel mensen ‘worstelen’ nog wel eens met hun route door Zuid-Afrika. Daarom delen wij onze route graag.

Time to go home

Voor wie het gemist heeft… We zijn al een aantal dagen thuis, maar ook het laatste deel van onze reis door Zuid-Afrika wil ik jullie niet onthouden. Sit back and relax! Na Wilderness besloten we de kust te verlaten (whuut?!) om de Route 62 te te rijden. De meeste vervolgen hun weg van Wilderness naar Kaapstad via de kust, wat ook een veel logischere optie is, maar we hadden de tijd en over Route 62 hadden we goede verhalen gehoord.

Life is a Beach

Vanuit het mooie Wilderness is het tijd voor een kleine update van onze tijd in ZA. De laatste keer dat ik jullie op de hoogte stelde hadden we net de Sani Pass achter de rug in Drakensbergen. Home sweet home Na 2,5 week rondrijden in het binnenland van Zuid-Afrika was het na Drakensbergen tijd om [...]

Magisch Drakensberg

Er is een week voorbij sinds het laatste verhaal, maar het voelt als een maand. We zijn ondertussen 3.500 kilometer verder en hebben weer een hoop gedaan. Internet Het heeft even geduurd voordat we ons nieuwe verhaal konden uploaden. Het is al sinds vrijdag klaar, maar hebben vandaag pas geschikt internet. Rondom Drakensbergen, en ook [...]

Kapitein Kreeft en Generaal Garnaal are back!

We zitten ondertussen in St. Lucia, vlak onder Swaziland, maar hebben al het een en ander meegemaakt! Onze reis begon met de vlucht van Amsterdam naar Frankfurt om vanaf daar door te vliegen naar Johannesbrug. De vlucht van Frankfurt naar Johannesburg was zo voorbij. Zeker voor Emma aangezien die na de eerste ‘ping’ al naar [...]

Leuke dingen om te doen in Marrakech

Marrakech is dé hotspot in Marokko. Deze stad is al jaren populair onder reizigers en dat is niet zo heel gek. De vriendelijke inwoners, de indrukwekkende pleinen en paleizen, de gezellige markten en de gastvrijheid van de inwoners zorgen voor een heerlijke vakantiegevoel. Daarnaast is er nog een hoop te doen in Marrakech.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.