Hoofdmenu
Onze Producten

AFRIKA

Momenteel is deze website nog in aanbouw

Botswana

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 16 juli, 2019

Botswana is een van de beste plekken in Afrika om wildlife te zien. Het land is nog niet zo populair als buurlanden Zuid-Afrika en Namibië, maar daar komt langzaam verandering in. Niet zo heel gek want dit land is authentiek, ongerept en een kunstwerk van Moeder Natuur.

TIP  op zoek naar goedkope vliegtickets?!  boek ze hier!

Er zijn tientallen redenen om te verzinnen waarom je Botswana zou moeten bezoeken, maar de wildlife en natuur in dit land zijn eigenlijk de grootste trekpleisters. En dat vind je hier genoeg!

Waarom naar Botswana

Iedereen die van safari’s en wildlife houden zouden Botswana op hun lijstje moeten zetten. Het is nog niet zo druk als Zuid-Afrika en Tanzania terwijl de wildlife hier net zo mooi, misschien nog wel mooier is.

Plekken als de Okavango Delta en de Kalahari woestijn zijn wereldberoemd. Dan heb je nog Chobe National Park waar je eindeloze vlaktes hebt om dieren te spotten. Kortom, wie op zoek is naar natuur zit hier goed.

Highlights

Vliegtickets

Beste reistijd

Budget

Backpacken

Visum & meer

Wat wij vinden:
  • 8.5/10
    Afrika-Expert - 8.5/10
8.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.