Hoofdmenu
Onze Producten

Visum Kaapverdië

Reis je binnenkort naar Kaapverdië? Dan heb je een visum nodig. Boek je een pakketreis naar Kaapverdië, dan is de kans groot dat de reisorganisator je visum voor je regelt. De kosten van je visum zijn in dit geval bij de kosten van je pakketreis inbegrepen. Wel is het goed om dit even te controleren, zodat je niet per ongeluk zonder visum naar Kaapverdië reist.

Boek je geen pakketreis naar Kaapverdië, dan moet je je visum zelf regelen. Op deze pagina lees je hoe je dit doet.

Visum Kaapverdië

Reis je als toerist naar Kaapverdië, dan heb je altijd een toeristenvisum nodig. Je kunt je toeristenvisum bij aankomst in het land kopen. Wij raden dit echter niet aan. Krijg je geen visum, dan mag je het land namelijk niet in. Dit betekent dat je voor niets naar Kaapverdië gevlogen bent.

Je kunt je visum dan ook beter voor vertrek aanvragen. Dit doe je bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam of bij de ambassade van Kaapverdië in Brussel. Zit het toeristenvisum voor Kaapverdië bij jouw reis inbegrepen? Dan hoef je deze niet zelf te regelen. Een toeristenvisum voor Kaapverdië geeft recht op een enkele inreis. Het visum is altijd zes maanden geldig.

Naast een visum, heb je uiteraard ook een paspoort nodig om Kaapverdië in te kunnen komen. Jouw paspoort moet bij aankomst in Kaapverdië nog minimaal zes maanden geldig zijn. Ook moet je paspoort minimaal twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina’s bevatten.

Sao Nicolao

Wat heb je nodig?

Moet je een toeristenvisum aanvragen voor Kaapverdië? Meld je dan bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam of bij de ambassade van Kaapverdië in Brussel. Om het visum aan te vragen, heb je de volgende dingen nodig:

  • Een geldig paspoort, zie bovenstaande eisen.
  • Een bewijs van je reisarrangement. Denk hierbij aan een kopie van je vluchtschema en een uitdraai van je e-ticket.
  • Een hotelbevestiging. Verblijf je niet in een hotel of resort, dan geef je de contactgegevens van jouw gastheer op Kaapverdië.

Met de auto naar Marokko

Reis je met de auto naar Marokko? Dan heb je een tijdelijk invoerdocument nodig voor dit voertuig. Dit document wordt afgegeven aan de grens. Neem je ook een camper, caravan of aanhangwagen mee, dan moet je een inventarislijst in tweevoud kunnen overleggen.

TIP ♥ –  je kunt je visumaanvraag ook uitbesteden aan een partij als VisumCentrale.nl. Dit bespaart je een hoop tijd.

Samenvatting

Om Kaapverdië in te reizen, heb je een visum nodig. Dit visum kun je aanvragen bij het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam of bij de ambassade van Kaapverdië in Brussel. Ook kun je jouw visumaanvraag uitbesteden. Naast een visum heb je ook een paspoort nodig, dat na aankomst in Kaapverdië nog minimaal zes maanden geldig is. Dit paspoort moet bovendien twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina’s hebben.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder