Hoofdmenu
Onze Producten

AFRIKA

Bezienswaardigheden Tanzania

Kilimanjaro

De top van de hoogste berg van Afrika bevindt zich 5,895 meter boven zeeniveau en de jongste persoon die hem ooit beklommen heeft was 7 jaar. Er zijn weinig mensen die Kilimanjaro niet kennen en hij behoort dan ook tot de wereldberoemde ‘7 summits’ die de hoogste toppen per continent vertegenwoordigen. Wij vertellen je alles over de hoogste berg van Afrika.

Dar es Salaam

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Dar es Salaam – ook wel Dar genoemd – niet de hoofdstad van Tanzania. Deze stad wordt voornamelijk gezien als de belangrijkste gateway naar de safariparken in Tanzania en paradijselijk Zanzibar. Meer weten? Check het hier!

Ngorongoro krater

Iedereen die ergens in Afrika op safari gaat heeft een doel: de big 5 spotten. Zo deden wij dat in Kruger, maar ook in Tanzania ben je daarvoor aan het juiste adres. Het Ngorongoro natuurbeschermingsgebied is the place to be in Tanzania. Het park heeft zijn naam te danken aan de belangrijkste trekpleister in het park: de Ngorongoro krater. Op deze pagina vertellen we alles over deze indrukwekkende plek!

Lake Manyara

Welbekend om de tree-climbing lions en de roze flamingo’s. We hebben het natuurlijk over Lake Manyara National Park in Tanzania, op ongeveer anderhalf uur rijden van Arusha. Als je van de Ngorongoro krater komt is het zelfs maar een uur rijden. Veel mensen reizen van de Ngorongoro krater naar de Serengeti, maar Lake Manyara National Park is zeker een bezoek waard.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets
boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.