Hoofdmenu
Onze Producten

AFRIKA

Tips voor het Krugerpark

#1 focus op 1 deel

Het Kruger National Park is ongeveer zo groot als de hele staat Israël, het kruist twee provincies, grenst aan Zimbabwe en Mozambique, is 360 km (220 m) van noord naar zuid en herbergt meer dan een miljoen dieren.
Het park is alleen toegankelijk via tien hoofdpoorten, die elke dag vanaf 17.00 uur sluiten. Rijden door het park duurt uren en soms dagen. Er zijn meer dan 20 rustkampen, bijna 20 privé-game lodges en een handvol bush-kampeerterreinen, verspreid over bijna 20.000 vierkante km (7 500 vierkante mijl) direct gelegen in het park, en dit is niet eens inclusief de grotere private concessies van Kruger .

#2 Bepaal je budget

Wat is je budget? Dit maakt het verschil wanneer u beslist in welk gebied u verblijft, hoe lang u blijft en in welk type plaats u verblijft.
Zoals de meeste steden zijn er dure en goedkope gebieden, maar bij Kruger heeft dit minder te maken met de kwaliteit of veiligheid van de locatie en meer met privacy te maken.
Zoek een paar plaatsen op in het lagere bereik van uw budget, dit zijn rustkampen en zelfgestuurde mogelijkheden. Vergelijk deze met het hogere segment van uw budget, privé lodges, volpension en inclusief game drives.
Beslis of u in een meer gecentraliseerd, bevolkt, toeristisch gebied wilt zijn dat goedkoper is of een besloten, afgelegen plaats met alle voorzieningen, maar verder weg en duurder om te bereiken met mogelijk minder dieren waarnemingen. Wij kunnen u helpen bij het maken van uw eigen safari-reisroute die aansluit bij uw budget en gewenste ervaring. Probeer de handige Safari Cost Estimator om te zien wat u kunt verwachten binnen uw prijsklasse.

# geduld

# Verrekijker

# Kleding

TIP zonnebrand

# Hou je aan de regels

# Kom zo vroeg mogelijk

# Huur een goede auto

# Hoevel dagen

# Denk aan malaria!

Het is belangrijk dat u de reactie van de South African National Parks op het nemen van malariapillen in het park leest. Praat met uw arts over preventieve maatregelen die u kunt nemen om malaria te voorkomen. Als malaria een probleem is, dan is een malaria-vrije safari-bestemming misschien beter geschikt voor u.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.